Projektet presenterades vid Vattenrådens dag i Göteborg

Två länder – én elv hade möjlighet att få presenteras vid vattenrådens dag 21 mars, som årligen hålls i Västerhavets distrikt. Det är viktigt att få berätta om den situationen i Klarälven-Trysilelva-Femundselva, och om den unika sötvattenslevande Vänerlaxen. Intresset var stort, och många ställde sig frågande till hur fortsatt lastbilstransport kan vara långsiktigt hållbart. I projektet menar vi att på kort sikt är transporter avgörande för att lax- och öringpopulationerna över huvud taget ska fortleva, men på längre sikt är fri vandring och naturlig reproduktion målet för en långsiktigt hållbar vattenförvaltning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s